Muntenegru pensiuni – Pensiuni în Hotel Mediteran Resort Ulcinj

March 31, 2011   | Ekonomia / Ekonomija

Hotelul administrat de o familie Mediteran Resort Ulcinj este situat central, în vechiul Ulcinj, înconjurat de pini şi aproape de o mică plajă. Oferă camere cu aer condiţionat, cu Wi-Fi gratuit.
Camerele dispun de balcoane mari cu vedere la oraş şi unele au vedere la mare. Sunt oferite mini frigidere şi televizoare cu canale prin satelit şi puteţi beneficia de zona mare cu locuri de parcare gratuite.
Restaurantul hotelului Mediteran serveşte un bogat mic dejun tip bufet. De asemenea, puteţi gusta specialităţi de peşte la diferitele restaurante aflate aproape de Resort Ulcinj.
Complexul dispune de o terasă în aer liber, precum şi de o terasă însorită la piscină, cu vederi la oraşul vechi şi Marea Adriatică.

Camere: 100

Disponibilitate

Vă rugăm introduceţi datele şederii dvs. pentru a verifica disponibilităţile

Facilităţile hotelului

General

Restaurant – Bar – Recepţie 24 de ore – Grădină – Terasă – Camere nefumători – Camere pentru familii – Seif – Încălzire – Cameră de bagaje – Aer condiţionat

Activităţi

Sală de fitness – Pescuit – Masaj – Teren de joacă pentru copii – Biliard – Tenis de masă – Windsurfing – Darts – Bibliotecă – Drumeţii – Grătar – Ciclism – Diving – Snorkelling – Piscină în aer liber

Servicii

Săli de conferinţă şi petreceri – Transfer aeroport – Centru de afaceri – Babysitting/Servicii pentru copii – Spălătorie – Curăţătorie chimică – Facilităţi cameră VIP – Serviciu de călcat îmbrăcăminte – Magazin de suveniruri/cadouri – Închirieri biciclete – Lustruire pantofi – Prânz la pachet – Închirieri auto – Agenţie de turism – Fax/Copiator – Serviciu de vânzare bilete

Internet

Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

Guest Parking

Este posibilă parcarea privată gratuitla faţa locului (nu este necesară rezervare).

Politicile hotelului

These are general hotel policies. As they may vary per room type; please also check the room description.

Check-in

orele 12:00 – 00:00

Check-out

orele 11:30 – 12:00

Pets

Animalele de companie sunt acceptate la cerere.
Taxe pot fi aplicabile.

Carduri de credit acceptate

•           Visa

•           Euro/Mastercard

Hotelul îşi rezervă dreptul de a preautoriza cardul de credit anterior sosirii.

Riviera Ulcinj

Ultima rivieră muntenegreană, numită după oraşul regiunii, Ulcinj, un port istoric, cu o istorie piraterească. Oraşul Ulcinj este un oraş vechi, fortificat, cu ziduri masive care-i dezvăluie istoria zbuciumată.
Linia de coastă are 32.70 km lungime, începând de la Stari Ulcinj. Sunt 18 golfuleţe săpate în stâncă, peninsulele Marjau şi Mandra şi plajele Valdanos, Plaja Mare, Plaja Mică, Plaja Doamnelor, Maiami, Copacabana şi Safari.
Cea mai lungă plaje este Velika Plaza sau Plaja Lungă, cunoscută şi ca “Copacabana” Ulcinj-ului. Se întinde de la Djerane Cape la Ada Bojana pe o lungime de 13 km, cu nisip fin cunoscut pentru proprietăţile sale medicinale şi terapeutice. Este bogat în minerale, bun pentru cei suferinzi de reumatism sau alte boli. La mal, apa este foarte puţin adâncă.
Plaja Mică, este indicată pentru copii; are nisip fin şi o mare puţin adâncă care se întinde pe o distanţă considerabilă.
Plaja Doamnelor, cu izvoare sulfuroase terapeutice se întinde de-a lungul coastei Ulcinj cu pădure de pini şi se află la sud de staţiunea Hotel Mediteran.

Mai sunt şi plaje cu pietricele de diferite culori, plaje stâncoase excelente pentru scufundări, plaje întinse cu piatră rotunjită de valuri, aflate sub palmieri şi măslini, diguri de piatră, grote ascunse în mare şi plaje pentru nudişti dintre care cea mai populară este Ada Bojana în Ulcinj.
Apa mării este curată şi limpede. Multe plaje se întind în văi ascunse la care poţi ajunge doar cu barca.
Regiunea Ulcinj este bogată în excursii, distracţii şi activităţi recreative de-a lungul coastei Muntenegrului:

  • Excursii pe lacul Sasko
  • Scuba diving
  • Excursii pe nave naufragiate
  • Jet-schi
  • Excursii cu barca de-a lungul coastei
  • Excursii la Velika Plaza
  • Sporturi extreme (kite-surfing)