Ocazii Turistice Vacanta in Ulcinj Muntenegru – Hotel Olympic

March 31, 2011   | Shtypi / Mediji

Hotelul este renovat partial in 2009 – 2010 si este un paradis al familiilor si o oaza pentru sportivi. Hotelul este situat pe malul marii la Velika Plaza la o distanta de 4 km de centrul orasului Ulcinj si este inconjurat de o mica padure de pini. Are plaja proprie cu sezlonguri iar parcarea este gratis.

Hotelul dispune de 262 de locuri de cazare in camera cu 1,2 sau 3 paturi, fiecare camera cu baie proprie cu cabina de dus (noutate !) clima, frigider, tv, 2 restaurante, bar, piscina interioara, sauna, sala de fitness, terenuri de tenis, fotbal si minifotbal (sau baschet, handball, volei). Micul dejun si cina se servesc tip buffet suedez, iar prinzul a-la-carte. Plaja de nisip din fata hotelului are o latime de cca 80 m iar intrarea in mare este lina, locul fiind ideal pentru copii. Pe plaja exista 2 baruri si posibilitate de inchiriere a accesoriiilor. In apropierea hotelului exista parc de distractii. Grupurile de turisti din Romania beneficeaza de reducere la inchirierea sezlongurilor de pe plaja si beneficiaza de asistenta turistica si organizare a excursiilor optionale la Dubrovnik, Manastirea Ostrog, Tirana, fish picnik,e.t.c.

Hotel Olympic 2 stele

Descriere:

Hotelul Olympic se afla la 3,5 km de centrul pitoresc al statiunii Ulcinj si in apropierea plajei cu nisip Velika Plaza; statie de autobuz la ca. 100 m de hotel.

Camere:

Camere simple, cu o suprafata de 19 mp,sunt dotate cu baie cu dus, TV satelit, minifrigider, aer conditionat/incalzire.
Camera Family consta in 2 camere duble alaturate care pot comunica printr-o usa, ca. 38 mp.Camera single: 15 mp.

Facilitati:

Hotel simplu insa cu o atmosfera primitoare, pune la dispozitia clientilor restaurant climatizat, bar cu terasa, salon cu TV, Internet wireless in lobby, lift, parcare.

Relaxare:

Piscina interioara(18×7 m, deschisa de la 01.06 la 20.09), sala fitness, tenis de masa, handball, baschet, volei, teren de fotbal, 6 terenuri de tenis(instalatie nocturna), scoala de tenis in iulie si august.Sauna, umbrele si sezlonguri la plaja, sporturi de apa.

Despre Ulcinj

Ulcinj este cel mai sudic oras al coastei Muntenegrului, cu un potential turistic natural, fiind foarte aglomerat intre lunile mai si septembrie. Populatia orasului este mahoritara albaneza si, impreuna cu Tuzi, Ulcinj este unul dintre cele doua mari centre de populatie albaneza din Muntenegru.

Plajele din Ucinj sunt considerate a fi cele mai frumoase din Muntenegru. Plaja cea mare, Velika plaza / Plazha e Madhe, are o lungime de 12km si este cea mai lunga din tara. Mai exista o plaja numita Mala Plaza, de dimensiuni mai mici, dar la fel de populara. Korzo este un bulevard ce aliniaza plaja si pe care se plimba turistii si localnicii in serile de vara.

Vechiul oras Ulcinj este o comunitate medievala foarte asemanatoare cu un castel, foarte bine conservat. Orasul vechi se afla pe varful unui munte ce are vedere spre tarm si este o atractie importanta a orasului Ulcinj.


YouTube Preview Image
oferte muntenegru 2011, sejur muntenegru 2011, oferta cazare muntenegru, reduceri early booking muntenegru 2011, vacante muntenegru 2011, oferte ulcinj muntenegru, vacante ulcinj muntenegru, reduceri early booking ulcinj muntenegru,apartamente, case, vacante, cazare, hoteluri,