Odmor u Ulcinjskoj Rivijeri – Crna Gora – Montenegro – Hotel Olympic

April 11, 2011   | news

Hotel  Olympic

Hotel «Olympic» je kapaciteta 252 kreveta i raspolaže sa ukupno 132 sobe – 24 jednokrevetne, 76 dvokrevetne, 22 trokrevetne i 10 soba sa francuskim ležajem. Sve sobe imaju klimu, SAT TV i mini bar sa bogatim asortimanom pića. Hotel se nalazi na četvrtom kilometru od centra Ulcinja, pored same plaže, a okružen je predivnim parkom i borovom šumom. Hotel posjeduje kongresnu salu, zatvoreni bazen, saunu i teretanu, a u krugu hotela nalaze se sportski tereni: fudbalski teren sa atletskom stazom, tereni za mali futbal, košarku, rukomet, odbojku, teniski tereni, poligon za bacanje kugle i skakalište u dalj. Ima sopstvenu plažu koja je dio najduže plaže na Jadranu (Velika plaža). Hotel posjeduje centralno grijanje i ima uslove za rad i u zimskom periodu.

«Olympic» je idealno mjesto za Vaš odmor, rekreaciju i obuku sportista u svako doba godine.

Sastanci i posebne prilike

Uz bogatu turističku, gastronomsku i sportsko-rekreativnu ponudu hotel «Olympic» nudi obilje mogućnosti za organizovanje susreta. Hotel “Olympic” posjeduje konferencijsku salu koja može da primi 100 ljudi, a ovaj prijatni ambijent idealan je za organizovanje poslovnih okupljanja, press konferencija, seminara i prezentacija. Komforna konferencijska sala opremljena je video-bimom sa projektorom, DVD Player-om, ozvučenjem i Wireless Internetom.

Restoran hotela “Olympic” kapaciteta 100 mjesta sa terasom kapaciteta 50 mjesta pogodan je za organizovanje svih vrsta svečanosti: banketa i koktela, porodičnih i poslovnih ručkova, proslavu rođendana… Uz specijalitete nacionalne kuhinje i prijatnu atmosferu, uživaćete u boravku u našem objektu. Klimatizovane prostorije ljeti će vaš boravak učiniti još prijatnijim, a centralno grijanje omogućuje potrebne uslove za boravak i organizovanje događaja u hotelu «Olympic» i u zimskom periodu.

Sport i Rekreacija

Hotel «Olympic» je decenijama unazad omiljeno mjesto velikih sportskih klubova sa Balkana. Tokom zimske sezone u ovom hotelu boravi do 10 fudbalskih klubova istovremeno što pruža mogućnost odmeravanja snaga već u toku priprema u prijateljskim utakmicama na nekom od 6 fudbalskih terena koje sportisti imaju na raspolaganju.

Za ljubitelje sportova sa loptom hotel «Olympic» je pravi izbor jer pored fudbalskih terena, imate mogućnost korišćenja i terena za mali fudbal, terena za košarku, odboku i rukomet. Za atletičare tu je vrhunska atletska staza, tri trim staze, skakalište u dalj i poligon za bacanje kugle. Za ljubitelje tenisa, u hotelskom krugu nalazi se šest teniskih terena sa novom šljakom kao i škola tenisa «Bellevue».

I to nije sve! Hotel «Olympic» posjeduje zatvoreni bazen dimenzija 18x7m, saunu, stolove za stoni tenis i teretanu za profesionalne dizače tegova.

Ako niste profesionalni sportista, a odlučite da svoj odmor provedete u hotelu «Olympic», imate obilje mogućnosti da svoje vreme ispunite raznim aktivnostima. Kako se hotel nalazi pored same plaže, vjerovatno ćete većinu vremena u toku dana provesti na kupanju i baškarenju na sitnom ljekovitom pijesku. Naša preporuka: u kasnim popodnevnim časovima, prošetajte duž Velike plaže i doživite nezaboravne trenutke zalaska sunca. Nakon nekoliko dana šetnji – steknućete dovoljnu kondiciju da prepešačite možda i čitavih 12 kilometara plaže.

Jelovnik

Polupansion

Ukoliko u hotelu «Olympic» uplatite polupansion, doručak i večera su na bazi švedskog stola. Bogata i raznovrsna trpeza iznenadiće sva Vaša čula. Četiri vrste kuvanih jela i priloga, razna peciva, tri vrste dezerta, sezonsko voće… Prijatno!

Sportisti

Za sportiste koji u hotelu «Olympic» borave na pripremama imamo program pojačane ishrane. U dogovoru sa trenerom ili nutricionistom – menu će izgledati baš onako kako Vi želite.

A-la-card

U restoranu hotela «Olympic» možete poručiti neki od specijaliteta iz nacionalne kuhinje, roštilj, ribu pripremljenu na lokalni način ili pak bilo koje jelo po Vašoj želji.

 

CIJENOVNIK U SEZONI 2011. god.

do 10.06 11.06.-05.07.
POLUPANSION: od 16.09. 21.08.-15.09. 06.07.-20.08.
1/1 soba 31 40 43
1/2 soba 24 31 33
PUNI PANSION:
1/1 soba 38 48 52
1/2 soba 29 37 40
NOĆENJE SA
DORUČKOM:
1/1 soba 27 34 36
1/2 soba 41 53 56

– Cijena punog pansiona i polupansiona odnose se na osobu, dok se cijena noćenja odnosi na sobu.
– Minimum korišćenja pansionskih usluga je tri dana, ispod toga cijena se uvećava za 20%.
– Djeca do 10 g. starosti uživaju 30% popusta u posebnom ležaju , dok u ležaju roditelja imaju 50% popusta.
– Boravišna taksa iznosi 0,50 € po osobi dnevno; osiguranje i prijava iznose 0,50 € po osobi , dnevno.
– Djeca do 12.godina starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse.
– Popust za treći ležaj u 1/2 sobi iznosi 20%.

-Boravišna taksa iznosi 1,00 € po osobi i danu .

– Cijene su date u eurima na bazi polupansiona po osobi dnevno
– U hotelu Olympic i na Adi Bojani doručak i večera – švedski sto
– U hotelu Bellevue doručak – švedski sto, večera – po izboru
Popusti:
– Cijene se odnose na individualne dolaske, a za dolazak većih grupa – specijalni popusti na ponuđene cijene + gratisi (1 gratis na 25 osoba)
– Za djecu do 2 godine starosti boravak je gratis
– Djeca do 10 godina starosti uživaju 30% popusta u posebnom ležaju, dok u ležaju
roditelja imaju 50% popusta
– Popust za treći ležaj iznosi 20%
Doplate:
– Boravišna taksa i osiguranje 1 euro po osobi dnevno, djeca do 12 godina ne plaćaju boravišni taksu
– Minimum korišćenja pansiona je tri dana, ispod tri dana cijena se uvećava za 20%
– Doplata za puni pansion je 20 %
– Doplata za 1/1 sobu je 30% (na Adi Bojani L doplata je 60%)

Služba prodaje

HTP „Ulcinjska rivijera“ a.d. Ulcinj
Služba prodaje: Tel. 00382 30 455 059 ……. …Fax. 00382 30 455 058
Direktor tel. 00382 30 411 864
e-mail: ulrivijera@t-com.me
www.ulcinjska-rivijera.com


YouTube Preview Image