Me 9. maj OJQ Horizonti i Ri shënon Ditën e Evropës në Piano Resaturant

May 6, 2011   | Anketë / Anketa

OJQ “Horizonti i Ri “ ne kuadër te projektit “NË PRAG TË INTEGRIMEVE” të cilin e mbështetë Ambasada Amerikane në Podgoricë, me datën 9 maj 2011 (të hënën) organizon shënimin e Ditës se Evropës në Ulqin.
Ceremonia e shënimit të Ditës së Evropës do të mbahet në platonë para Shopping Center “L” dhe Resaturant “PIANO”, të hënën me 9. maj 2011, me fillim në ora 11h. Ju mirepresim!

EUROPE DAY CELEBRATION

 

Horizonti Ngo

YouTube Preview Image