Shfletoni revistën shkollore Shkëndijat – Katërkollë

May 18, 2011   | Lajmet / Vijesti, Shoqëria / Društvo

Redaksia e revistës Shkëndijat uron kolektivin e Shkollës fillore“Bedri Elezaga“në Katërkollë,me rastin e Ditës së Shkollës – 15 maj.
Faliminderojm kryeredaktoren e Revistës “Shkëndijat” zonjën Luljeta Avdiu – Cura dhe ekipin e saj redaktues.
Shfletoni revistën shkollore Shkëndijat – Katërkollë
Link:
https://acrobat.com/#d=FbPQJWVj4kWfcO59r2mq3A ose kliko në FotografiRedaksia e revistës Shkëndijat uron kolektivin e Shkollës fillore“Bedri Elezaga“në Katërkollë,me rastin e Ditës së Shkollës – 15 maj
Faliminderojm për Ditën e Shkollës në Katerkollë, Ilir Lleshin, Edi Gjenashin dhe Mensur Rexhen për Videon dhe fotografijat
YouTube Preview Image