Amir Hollaj ishte i pranishëm konferencën e Bill Klintonit

May 26, 2011   | Reportazh / Reportaža

Deputeti i Koalicionit shqiptar “Perspektiva”, Amir Hollaj, dy ditë para se jepë dorëheqjen nga funksioni i deputetit ,qendroi ne Budve duke ndjek konferencën e Bill Klintonit “Balkan Networking”,.
Në konferencën “Balkan Networking”,që u  zhvillua në Budva nga fondacioni ATLAS,të pranishëm ishin  edhe  ministri i Mjedisit të Shqiperis, Fatmir Mediu, me ftesë të kryeministrit malazez,sikurse dhe dy ish-krerët e shtetit Rexhep Mejdani  dhe Alfred Moisiu.

Në mbledhjen e  ditës  se martë po ashtu është njoftuar se deputeti i koalicionit shqiptarë PERSPEKTIVA ,Amir Hollaj ka dhënë dorëheqje , kurse sipas marrëveshjes brenda koalicionit atë do të duhej ta zëvendësojë lideri i inisitivës qytetare Vasel Sinishtaj. Hollaj, ka kryer edhe funksionin e shefit të Klubit të posa formuar të deputetëve të partive shqiptare në Kuvendin e Malit të Zi.
Fotografijat jan të marura nga Amir Hollaj Facebook

H.B
Lajme nga Ulqini


YouTube Preview Image