Shfaqet dokumentari- Shkolla e vjeter në Katerkollë -2 qeshor, në Qendrën për Kulturë-Ulqin

May 30, 2011   | Lajmet / Vijesti, Opinione

Diten e enjte, me datë 2 qeshor 2011, në Qendrën për Kulturë-Ulqin në ora 20.00 shfaqet premiera e dokumentarit “Shkolla e vjeter në Katerkollë simbol i dijes dhe vetëdijes”, me skenar të Luljeta Avdiu Cura.Në dokumentar marrin pjesë disa nga nxënësit dhe mësuesit e parë të asaj shkolle e cila për fat të keq është lënë në mëshirë të fatit.
Prania juaj në shfaqje është njëherit edhe përkrahje për këtë shkollë që ka qenë burimi i intelegjencës së Anës së Malit.

Premiera e filmit dokumentar – Flower Avdiu

VIDEO NGA ARKIVI JON “MOZAIKU”

YouTube Preview Image