Sonica Festival paralajmëron një festival që do të mbahet mend ne Ulqin

June 6, 2011   | Lajmet / Vijesti

Adelina Isamajli, Albaniku, Artana, Bujanoci, Burimi, Copacabana, Dardana, Dardanë, Deçan, dhoma me qera ulqin, dhoma per pushime ulqin, dhoma te lira, dhoma te lira ulqin, Dibra, Drenas, Drenasi, Ferizaj, Ferizaji, Fushë Kosova, Fushë Kosovë, Gjakova, Gjakovë, Gjilan, Gjilani, Gostivari, Istog, Istog•, Kaçanik, Kaçaniku, Kastrioti, Kërçova, Klina, Klinë, Kosova, Kumanova, Leposaviq, Leskovci, Likova, Lipjan, Lipjani, Mali i Zi, Malisheva, Malishevë, Manastiri, maqedoni, Maqedonija, Medvegja, Mijamit dhe 1 km nga Plazhi Kopakabana, Mitrovica, Mitrovicë, Novobërdë, Obiliq• Rahovec, Ohri, Peja, Pejë, Podujeva, Podujevë, Presheva, Prishtina, Prishtinë, Prizren, Prizreni, Pushime ne det te ulqinit, Pushime ne plazh, pushime t? lira n? ulqin, Pushime te kendshme, pushime te lira ulqin, Pushime Verore ulqin, Rahoveci, Safari dhe Bukurija e Ulqinit. gjendet 700 metra afër Plazhit Bukuris të Ulqinit, Safarit, Sharri, Sharri (Kosovë), Shkupi, shqiperi, Shtërpca, Shtërpcë, Shtime, Skënderaj, Struga, Tetova, Theranda, Therandë, Triumf Riza, Tropicanës, Tropikana, Veleshta, Viti, Vitia, Vushtrri, Vushtrria, Zubin Potok, Zubin Potoku, Zveçan, ZveçaniSonica Festival , i Pesti me rradhë, që organizohet në Plazhin e madhë ”Copacabana ”, sivjet do të mbahet në Ulqin, më 12 deri me 15 gushtë,në vendin e bukur që gjendet vetëm 500 metra ngë uji kristalor dhe i kaltërt të detit Adriatik.

Festivali Sonica i këtij viti ndërron vend, nga Italia për 5 vjetorin, që do të mbahet në plazhin e bukur të Copacabanes,Plazhi i madh mes Ulqinit dhe Ada Buna.

Edicioni festivalit botëror, që tashmë ka arritur të jetë në mesin e festivaleve më prestigjioze botërore, edhe sivjet do të mbahet me 12 deri me 15 gusht 2011 të këtij viti. Tashmë është shpallur shitja e biletave, dhe presim që publiku të jetë më masivë në plazhin Copacabana të Ulqinit.

Pas suksesit Re-Loaded të vitit 2009, në Monte Galato katarakt të Italise, Sonica Festival ju prezenton përvojën multi-etnike…të dashurisë, lirisë, tingullit magjik dhe ëndrat në “Plazhin e madh” në Mal të Zi, të ju mbajë në harmoni me kultura natyrore dhe botërore.

Festivali ka siguruar bashëpunimin e nivelit lokal që të sigurohet, siguria dhe liria e pjesmarësvetë festivalit.

Sonica Festival – muzika bashkë-kohore, Arti dhe Kultura ju prezentojnë:

• 2 Stages – Dy bina

• Visual Shows – Shfaqje vizuale

• Performing Arts – Artet e performimit

• Healing & Workshops – Mjekimi dhe puntoritë

• Flea Market – Tregu i gjerave

• International and Local Food – Ushqimi lokal dhe ndërkombëtar

• Biologic and Vegetarian Cuisine – Kuzhinë vegjetariane dhe biologjike

• Eco-sustainability and Tribal Culture – Mirëbajtja e kulturës

Qellimi I këtij aktiviteti është përmirsimi i jetës së përbashkët dhe mënyra e respektit të Nënës Natyrë dhe përparimit të vizioneve shoqërore. Në festival do të kërkohet respekti i rregullave të festivalit Sonica, të kënaqeni me përvojat e festivalit të kësaj vere në harmoni me të gjithë njerëz në atë rreth.

Sipas organizatorëve, festivali ka për qëllim që përmes këngës dhe aktivitetet tjera përcjellëse, të bashkohen të rinjtë pa dallim të përkatësisë etnike dhe fetare, bashkërisht të kultivojnë vlerat e jona.

Ky trend pozitiv në Ulqin po lëvizë dukshëm. Plazha e madhe ” Copacaban ”po shndërrohet në vendin më të frekuentuar në qytetin e Ulqinit. Andaj shfrytëzoj rastin t’i ftoj të gjithë të rinjtë të jenë pjesë e këtij evenimenti nga i cili me siguri do të dalin të kënaqur. Dhe, po ashtu meqë bëhet me rastin e pushimeve verore edhe njëherë potencojmë se cili është vizioni ynë dhe çka do rinia pa marr parasysh përkatësinë etnike, fetare apo të tjera”.Të gjithë së bashku mundë të gjejmë mënyrë të argëtohemi pa dallim të përkatësisë etnike, mundë të gjejmë të gjithë diçka të përbashkët me të cilën do të mund të shoqërohemi dhe të kënaqemi maksimum ne Sonika Festival – Copacabana -Plazha Madhe –Ulqin .

Mirë se Vini në

Link: www.sonica-dance-festival.eu/


YouTube Preview Image