Toke per shitje,në Shtojë të Ulqinit,vis-vis,plazhit Copacabana

June 16, 2011   | Real Estate

skype
Në Plazhin e Madhë vis-vis plazhit Copacabama – Shtojë të Ulqinit  Tokë – Truall në shitje– 1500 metra katror, toka është me sipërfaqe të rafsht dhe  me shikim të gjërë ne  hyrjen e Plazhin Kopakana.Trualli – Toka Gjindet ne afersi të kishës në Shtojë, dhe në afertësi 5 metra të rruges kryesore që çon për Ulqin.
Toka ësht e gatshme për të ndërtuar shumë shtëpi,Hotel,apartemente,villa,bungallo,mund të ndërtohen ndonji Fabrikë, apo diçka tjetër.Toka mundet të shitet edhe aqë sa ju nevojitet juve 500m²ose ma pak ose ma tepër.Toka posedon dy rruga.
Rruga, Uji dhe elektriku janë të gatshëm.

Kjo Tokë – Truall shitet  vecanarishtë ku krijojne kushtet fantastiek per resorte ose komplekse turistike.Shume prane tokes ndodhet Plazhi Copacabana. Parcela ka pamje direkte perballe hyrjes në plazhin Copakabana te Ulqinit.
Çmimi i volitëshëm.Mos pritni na kontaktoni.
Për informata më të hollsishme, na kontaktoni dhe ka mundesi që çmimi të diskutohet.

Për ma tepër informata

Emai: lajmengaulqini@gmail.com


http://cdn9.fliqz.com/bca2a1bd98324f429cf68c31ef3b2269.flv
Banesa per Shitje ne Ulqin, Shtepi per Shitje ne Ulqin, Toka ne Ulqin, Prona per Shitje, Toke per Shitje, Apartament per shitje ne Ulqin,Truall ne shitje, Shitje Trualli,shitet toka,

6