+18: Pun Ulcinj to je neočekivano – Video nudista

July 16, 2011   | news

Tako se kretala turistička amplituda na Ulcinjskoj rivijeri, od minusa do rekorda,gde su u junu izostali gosti  u većem broju, dok je avgust  prebukiran. U poređenju s jun i juli,  sezonom 2010. godine, povećanje u proseku iznosi više od 30 odsto ili kao rekordne 2008. godine.

Ulcinjskii hoteli su popunjeni do poslednjeg mesta, a u privatnim kućama je isto. Vlasnici privatnog smeštaja u odnosu na isti period lane beleže povećanje izdavanja soba u iznosu od čak 40 odsto.

Svi u Ulcinj su pod opsadom turista. Prema izdanju DAN Online u  Ulcinju boravi oko 100.000 gostiju iz raznih krajeva, a najveći broj njih je – neregistrovan.

Malo u šali, više u zbilji, na Crnogorskom primorju kažu da su tuđe nevolje spasle sezonu na ovom delu Jadrana. Veliki broj putnika iz Bosne i Hercegovine,Srbije, Makedonije, Rumunije,Polske, i drugih zemalja, umesto u Grčku, krenuo je na južni Jadran.

Ulcinj su ovog avgusta preplavili i turisti iz Kosova i Bosne i Hercegovine.

Cene na Adi Bojani su više nego pristupačne- polupansion u špicu sezone se kreće od 33 do 40 eura za polupansion, a cene u vanpansionu su najjeftinije na čitavom crnogorskom primorju: cena kafe je 1 euro, koka kola košta 1,5 euro, čašica loze 1 euro, a kompletna večera koja podrazumeva vrhunsku ribu prve kategorija sa predjelom i dezertom se može pojesti po ceni od 20 eura po osobi u bilo kom od vrhunskih restorana na Adi.

Sportska ponuda je više nego bogata. Jedna od nezaobilaznih atrakcija u ponudi Ade i prepoznatljiv simbol ovog letovališta jeste jahanje konja. (sat vremena janjaha – 10 eura.) Za sport i rekreaciju gosti hotela mogu koristiti teniske terene (sat sa rentiranjem opreme: 7 evra danju tj. 10 evra noću). U ponudi su takođe teren za mali fudbal, teren za odbojku koji se nalazi na samoj plaži kao i stolovi za stoni tenis.

Ada Bojana je dugi niz godina „prestonica“ surfera na Jadranu. Predveče su i nebo i voda ušća Bojane prekriveni jedrima i kajtovima.

Prošle godine na Adi je ostvareno oko 24.000 noćenja. Najveći broj noćenja na Adi ostvarili su turisti iz Srbije – 33% od ukupnog broja. Prema broju posetilaca i ostvarenog broja noćenja slede gosti iz Nemačke, Češke, Rusije, Slovenije, Slovačke, Austrije… Poslednjih godina na Adi je značajno porastao broj posetilaca iz Crne Gore i BiH.Sexy beach ada bojana,montenegro
YouTube Preview Image