+ 18: U hotelima Ulcinjske rivijere nema praznih soba

July 21, 2011   | news

Ulcinj: Nudisti iz Srbije i Bosne

U hotelima „Ulcinjske rivijere“ nema praznih soba. Nešto slobodnih mesta samo za nudiste na Adi Bojani.

ULCINj – Ulcinjani su na slatkim mukama – kako pronaći krevet za sve koji žele da odmaraju u najjužnijem crnogorskom gradu. U hotelima „Ulcinjske rivijere“ nema praznih soba, jedino nešto slobodnih kreveta čeka nudiste na ostrvu Ada.

– U hotelima „Olimpik“ i „Belvi“, kao i u nudističkom naselju „Bojana“ na Adi odmara 1200 gostiju, što je za 17 procenata bolje nego lane u isto vreme – kaže za Novosti Ana Živanović, pi-ar HTP „Ulcinjska rivijera“. – Gosti su Poljaci, Česi, Rusi, a sve više njih dolazi iz Srbije.

Na „goloj adi“ već po tradiciji su najbrojniji nudisti iz Nemačke i Srbije. I Crnogorci se uveliko skidaju, ali uglavnom – vikendom. Trenutno je zauzeto 320 kreveta, što znači da ima slobodnih mesta.

– Zanimljivo je da su za nudističko naselje sve više zainteresovani i Bosanci. Stižu svake nedelje, a pravu gužvu na Adi očekujemo narednog meseca – ističe Živanovićeva.

Tokom avgusta biće popunjeni do poslednjeg mesta i hoteli na Velikoj plaži, veoma su dobre najave za septembar.

Ovogodišnja sezona je ove godine počela rano, tokom juna su zabeleženi odlični rezultati, a slično će biti i posle sezone.

– Procenjujemo da ćemo ove sezone ostvariti 100.000 noćenja, što je za 20.000 više nego u leto 2010. godine. Dakako, i finansijski efekti će nadmašiti prošlogodišnje – rekla je Ana Živanović.

Polupansion u hotelima „Belvi“ i „Olimpik“ staje u špicu sezone 31 i 33 evra, a u apartmanima naselja „Bojana“ na Adi od 33 do 40 evra. Ove cene se odnose na individualne grupe, dok za veće grupe važe popusti.
Naturism, nudity, naturist beach, naturist hotel, naturist auto camp, ada bojana, montenegro, ulcinj, ulqini, ulqin, camping naturise, NATURIST CLUBS, The Nudist

Večernje Novosti

YouTube Preview Image