KNSH-ja te dielen me 18.09.2011,organizon ne Hotel Mediteran simpoziumi nderkombetar

September 13, 2011   | Kulturë / Kultura

U njoftojme se te dielen me 18.09.2011 ne organizim te Keshillit Nacional te Shqiptareve ne Malin e Zi
ne Hotelin MEDITERAN mbahet simpoziumi nderkombetar “Letersia gojore dhe identiteti kombetare shqiptare”ku do te marrin pjese shkencetar eminent  nga Tirana, Prishtina,Ulqini e vise tjera shqiptare.

1