Adonis Markashi merr pjesë ne kampionatin e Qipros me 21-27 shtatore

September 23, 2011   | Sporti / Sport

Nga klubi i karatese Champion bejne te ditur se me date 21-27 shtatore ,nxenesi i ketij klubi Adonis Markashi do te marre pjese per superforteresse e Malit te Zi ne kampionatin ballkanik qe do te mbahet ne Qipro.Adonis Markashi u zgjodh nga federata e karatese se Malit te Zi si rrjedhoje e rezultateve te tija.Vlen te permendet se ne kampionatin ballkanik i cili vitin e kaluar u mbajt ne Greqi,Adonis Markashi u shpall kampion per shpresa.Kete vite ai merr pjese ne kategorine e kadeteve.
Kjo eshte nje arritje e madhe per klubin tone –shprehen drejtuesit e KK” Champion” te cilet Adonis Markashit i urojne sukses ne kete kampionat.Ata gjithashtu falenderojne prinderit e tij dhe sponsoret te cilet e bene te mundur edhe kete vite pjesmarrjen e Adonisit ne kampionatin ballkanik .

1