Intervistë me Kryetarin e Ulqinit ,Nazif Cungu – Video

October 1, 2011   | Intervista / Intervju, Lajmet / Vijesti

Kryetari I Ulqinit,Nazif Cungu shprehet optimist për realizimin e  kërkesave që ditë më pari i adresoi partnerit të koalicionit qeveritar në komunën e Ulqinit,që nevojitet vetëm dëshirë dhe vullnet politik që të arrihet realizimi të gjthë kërkesave çka I nevojitet Ulqinit. Kryetari I Ulqinit,Nazif Cungu  madje nuk përjashton edhe ndihmën e qeverisë së Malit të Zi,që ti vijë në ndihmë Ulqinit për realizimin e projekteve madhore.
Ndiqni intervistën e kryetarit të Ulqinit z.Nazif Cungut dhënë gazetarit  Musa Gjoka  për emisionin ‘Mozaiku’ në TVCG.

YouTube Preview Image
1