Pse u rikthye Soni Malaj në Tiranë?

October 4, 2011   | Zbavitje / Zabava

Këngëtarja Soni Malaj ka qenë këtë fundjavë në Tiranë. “Zhurnal plus” mësoi se arsyeja ishte për të realizuar një video të re.

Por si duket artistja në fjalë ka anulluar shumë aktivitete muzikore duke qenë se jeton në Spanjë dhe ka nisur një biznes që e ruan emrin e tij me fanatizëm, ndërsa asaj i mungon shumë Tirana.

Por mësuam gjithashtu se ajo pret të sjellë në jëtë një fëmijë me bashkëshortin e saj balerinin Mirko, prandaj dhe është kjo arsyeja se pse nuk është shumë aktive.

ZHURNAL
YouTube Preview Image