Zgjedhët këshilli komunal i PDS-së Ulqin

November 2, 2011   | Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events, Politika

Luigj Shkreli, deputet i PDS në parlamentin e Malit të Zi, në Konferencën e gjashtë zgjedhore komunale, të mbajtur mbrëmë në Ulqin, i tha kryetarit dhe deputetit të Partisë Demokratike të Socialistëve /PDS/ Milo Gjukanoviqit se “publikisht i themi qytetarëve të Ulqinit se pa PDS nuk ka zhvillim as përparim të qytetit as të Komunës së Ulqinit në përgjithësi”, njofton KosovaLive.

Partia Demokratike e Socialistëve zgjodhi këshillin komunal të ri të kësaj partie për qytetin e Ulqinit. Këshilli përbëhet prej 72 anëtarëve.

Anëtarët e KK të PDS  në Ulqin janë:

Rajko Hajdukoviq, Pavle Marnikoviq, Marija Stanoviq, Gjevalin Shkrela, Muhamed Spuzha, Danijela Ivanoviq, Danilo Stojanoviq, Ilmi Dervishi, Zorka Neneziq, Almira Sukaliq, Arijeta Leskovac, Ana Bundalo, Majlinda Kurt, Halil Bajroviq, Ruli Filipoviq, Radoslav Nishaviq, Shefki Ljamoviq, Anton Kastrati, Nail Rexha, Muhamrem Beqoviq, Albert Ljuljgjuraj, Gani Rexha, Arjan Ljamoviq, Xhevdet Çapriq, Ljiljana Sredojeviq, Besiana Taganoviq, Elez Osmanoviq, Muzafer Hoxhiq, Arben Tagani, Nika Shkreçlja, Lubo Gazivoda, Hasan Osmanoviq, Samanta Gjekaj, Slobodan Gjakonoviq, Martin Koçoviq, Skender Shata, Nikola Marnikoviq, Nora Ljuljgjuraj, Tihomir Rakoçeviq, Mirsad Lesheviq, LuiGj Noc Martini, Viktor Gazivoda, Martin Zadrima, Almira Ishmakoviq, Vjekoslav Rudoviq, Enisa Martinoviq, Anto Daboviq, Mehmet Duraku, Alija Asoviq, Drane Jacoviq, Aleksandra Çagjenoviq, Gjuro Daboviq, Jozefina Nrekiq, Zoran Vuçetiq, Lena Lukiq, Sandra Daboviq, Ljiljana Çoviq, Xhavahire Lazoriq, Zharko Vujosheviq, Anto Gjeljosheviq, Vaso Radoviq, Pranvera Suliq, Gjorgje Daboviq, Sead Osmanoviq, Borislav Bashoviq, Xhemal Vukoviq, Hysen Katana, Loro Nrekiq, Nikoleta Nrekiq, Rexhep Taganoviq, Mark Shkrela dhe Luigj Shkrela.