Apel për ndihmë familjes së Shaqir Elezit nga Ulqini – Video

November 4, 2011   | Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events

Familja e Shaqirit po jeton në kushte të vështira dhe se ajo apelon për ndihmë.
Tel: +38269980717

Rritet solidariteti për familjen e Shaqir Elezoviqit i cili vuan nga tromboza e këmbeve,ku familja e tijë përjetojë shokë emocianal dhe shpirtnor  gjatë humbjes të dyja këmbëve që psojë në operacion.
Pas apelit të bërë në Lajme nga Ulqini dhe Televizionit Teuta,diaspora nga Amerika dhe shumë të tjerë,për të ndihmuar që ëndrra e vajzave dhe djalit të Shaqirit 3,5,7,dhe 9  vjeçare të mos ndërpritet,shqiptarët  nga brenda dhe jashtë vendit kanë shprehur solidaritetin duke derdhur kontributin e tyre në numrat e llogarive bankare që janë hapur në CRNOGORSKA KOMERCIJALNA BANKA ,Nr e llogarisë janë hapur në emër të Shaqir Elezoviqit.

Kjo eshtë xhiro llogaria e Shaqir Elezoviqit online.

 

Incoming Payment Instruction

Field 56 – Intermediary bank :

Swift Address : UBSWCHZH80A
Name : UBS AG ZURICH

 

 

Field 57 – Account with Institution :
Party Identifier :02300000060001740000A
Swift Address : CKBCMEPG
Name : CRNOGORSKA KOMERCIJALNA BANKA AD PODGORICA


Field 59 – Beneficiary Customer :
IBAN : ME25510311096922001728
Name & Address : ELEZOVIC H. SACIR
ULCINJ
85360,Ulcinj,MONTENEGRO

I lutemi ministrisë së Shëndetësisë të ndihmojë financiarisht,I lutemi Komunës së Ulqinit që ti përgadisë një kulm mbi kry si I ka hije Ulqinit,gjithashtu ftojmë gjithë shqiptarët me punë dhe qëndrim në diaspor dhe Ulqin, shoqatat, klubet, bashkësitë fetare, intelektualët, shoqëritë afariste, firmat shqiptare donatorët individual e institucional pa dallim moshe, gjinie, krahine e feje që të kontribuojnë në këtë aksion humanitar për ndihmë bashkëatdhetarit të jonë nga Ulqini Shaqir Elezoviqit (41) babai i 4 femijëve . Do të fillojmë javën e solidaritetit për grumbullimin e fondeve për të ndihmuar Shaqir Elezoviqin dhe familjen e tijë të cilët përjetuan shokë emocianal dhe shpirtnor  gjatë humbjes të dyja këmbëve që psojë në operacion.
Lajme nga Ulqini u bën thirrje bashkatdhetarëve tanë, jo vetëm në diaspor, por dhe gjithë atyre që kanë vullnet të mirë, që me mjetet tona t’ua lehtësojmë vështirësitë  kësaj familje, të cilët këto ditë po kalojnë një situatë tepër të rëndë.
Nga stafi drejtues »Lajme nga Ulqini » shpresojmë se as kësaj here nuk do të mungojë solidariteti ynë, ashtu siç nuk ka munguar edhe herë të tjera,qoftë duke ia lehtësuar varfërinë dikujt, apo dikujt tjetër duke i siguruar para për shërim.
Kush dëshiron të ndihmoj në mynyr direkte në Ulqin,shtëpia e Shaqir Elezoviqit ku ajë rrin me qera,asht gjithëmon e çelur dhe gjindet vis-vis “Marketit SOLARIS” duke shkuar në Plazhin e Madhë.

Ndërkohë  I lutemi kryetarit të komunës  së Ulqinit,z.Nazif Cungut  se do të bëj gjithçka për sigurimin e një hapësire për ndërtimi I një shtëpije për familjen e Shaqir Elezoviqit, por duke përkujtuar se problemi nuk është I thjeshtë ,andaj me këtë rast kërkojm ndihmë edhe nga banorët e qytetit të Ulqinit dhe Anës së Malit.
Kisha apeluar edhe deri te institucionet shtetërore dhe atyre komunale se edhe ato mundë të bëjnë që të na ndihmojnë për ndërtim e një shtëpije për familjen e Shaqir Elezoviqit.

Ne  apelojmë te Ulqinakët dhe banorët e Anës së Malit, që ka tokë private, t’i jep dikush 2 ose tre ari ose me një çmim shumë solid, që qysh këtë Kurban Bajram  të fillojë ndërtimi  i shtëpisë së Shaqir Elezoviqit.

Lajme nga Ulqini

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,