Kongresni turizam hotel Mediterana Ulcinj

November 10, 2011   | news

U toku godine u hotel Mediteran Ulcinj se organizuju brojni i raznovrsni skupovi – simpozijumi, kongresi, seminari, sportski susreti, stručna predavanja, slikarske kolonije i druge vrste grupnih poseta.
Učesnicima ovih skupova su na raspolaganju višenamenske sale (od 50 do 200 mesta) – banket sala, mala sala, dnevna sala itd.

Hotel Moditeran Ulcinj raspolaže sa kompletnom tehničkom opremom za održavanje svih skupova (video bim, laptop i ozvučenje).

Hotel Mediteran je najtraženiji objekat u Ulcinj u oblasti kongresnog turizma.

Hotel Mediteran je izuzetno mesto, zbog svoje velicine i grandioznosti, za organiazciju raznih privatnih slavlja, vecih drustvenih skupova. Ovom prilikom zelimo da vam predstavimo hotel Mediteran kao jedinstveno mesto, gde uz fantastican pogled na Stari grad i Jadransko more, uz sum talasa I cvrkut ptica mozete u najvecem spokoju i miru odrzati kongres, simpozijum, seminar, predavanje, promociju, prezentaciju, edukacije, treninge i izgraditi svoj tim. Konferencijska sala je multimedijalno opremljena za održavanje najrazličitijih skupova i manifestacija, opremljena sa kabinama za simultane prevode. Nastojimo da obezbedimo sredinu koja je stimulativna, dobro organizovana i pristupačna. U ovoj oazi mira lako ćete se posvetiti sastancima nakon kojih ćete se lako relaksirati, bilo šetajući borovom sumom ili obalom, bilo koristeci sadržaje nase bogate ponude. Hotel Mediteran poseduje sopstveni parking za smestaj autobusa i privatnih automobila.

Kapacitet parkinga je 80 automobila i 6 autobusa. Sama lokacija (blizina aerodroma u Podgorici i Skadru) i kvalitet usluga u hotelu Mediteran cine da je on represent ulcinjskog turizma , jednostavno sve vam je na dohvat ruke. Hotel Mediteran je jedinstven na Juznom Jadranu, jer je ujedno i Gradski i sezonski hotel, otvoren je tokom citave godine. Ovom prilikom upucujemo Vam poziv, da dodjete i uverite se u kvalitet nasih usluga sa kojima vam stojim o na raspolaganju. Nasa nova brosura je spremna za slanje svim zainteresovanim kompanijama i organizacijama, stoga bi nam bilo veoma drago ukoliko nas mozete uputiti na osobu, koja je u vasoj organizaciji zaduzena za organizaciju raznih manifestacija. Unapred vam se zahvaljujemo na preporuci. Ukoliko imate pitanja molim vas da nas kontaktirate preko telefona ili preko e-pošte. Možete nas isto tako kontaktirati preko Skype-a na hmrreception. U iskrenoj nadi neke buduce saradnje, srdacno vas pozdravljamo!

Hotel Mediteran Resort Ulqin – Ulqini 2011 Brochure.PDF

www.hotel-mediteran.com

sales @ hotel-mediteran.com


T: +382 30 403 124
Skype: hmrreception


YouTube Preview Image