“Festa e geshtenjave-Kraje 2011”,perfundon me sukses – Video

November 20, 2011   | Rajoni / Region

Ka perfunduar me sukses per te pesten here me radhe, manifestimi bujqesor, turistik e kulturore “Festa e geshtenjave-Kraje 2011”. Kjo feste gjitheperfshirese pati nje interesim te jashtezakonshem si kurre me pare.

Ne rruget kryesore ne qender te Ostrosit qe ne oret e para te mengjesit ishin reduar shites te ndryshem nga Kraja, Ana e Malit e Ulqnin me prodhime te ndryshme bujqesore. Verehej nje numer i shumte policesh qe po vendosin rendin per te mos lejuar bllokimin e komunikacionit.

Me kalimin e oreve, reth ores 11:00 Ostrosi ishte plot e perplot me banor te Krajes, e me mysafir nga Ulqini, Ana e Malit, Shkodra, Tivari, Podgorica e Tirana. Nje pjes e tyre qendronin ne kafenet, nje pjes po shijonin prodhimet bujqesore e te tjere qe po i drejtoheshin Motelit”Rumia” ku ishte planifikuar  te mbahej edhe programi qendrore.

Reth ores 11:30 ne tarasen e Motelit:”Rumia” filloi programi qendore me nje numer te madh te panishmish. Fjalen e rastit i pari e morri i “zoti i shtepise” Emro Duraku kryetare i Keshillit te BV Ostros i cili ne fjalen e tij pershendeti te pranishmit dhe faleminderoj te gjithe donatoret te cilet mundesuan kete manifestim.

Lexo më tepër në >> KrajaOnline <<


YouTube Preview Image