Nrekić na čelu ulcinjskog DPS-a

November 25, 2011   | news

Za predsjednika Opštinskog odbora DPS Ulcinja jednoglasno je izabran Ljoro Nrekić, član Glavnog odbora partije, predsjednik kluba odbornika u lokalnom parlamentu i direktor Elektrodistribucije u Ulcinju, saopšteno je iz stranke.

Nrekić je na toj funkciji zamijenio poslanika DPS-a Luiđa Škrelju, koji je bio predsjednik OO DPS-a u proteklih 10 godina.

Nrekić je poručio da se DPS u narednom periodu mora posvetiti jačem pozicioniranju partije u Ulcinju.

“Vjerujem i bolje rezultate DPS-a jer smo mi jedina građanska partija, koja uvažava sve građane i baštini vrijednosti multietičnosti, multikonfesionalnosti i multikulturarlnosti. U Ulcinju može vladati bez DPS-a, ali svima treba da bude jasno da nema ubrzanog razvoja Ulcinja i Crne Gore bez DPS-a”, poručio je Nrekić.

Novoizabranom predsjedniku OO DPS-a , prvi je čestitao dosadašnji predsjednik Škrelja.„

Čast je biti predsjednik OO DPS-aa, ali je i čast kada odlaziš sa te funkcije jer znaš da tu ulogu preuzima izuzetno kvalitetan čovjek, prijatelj i uvaženi građanin Ulcinja Ljoro Nrekić“  kazao je, između ostalog,  dosadašnji predsjednik ulcinjskog DPS-a Ljubo Škrelja.Koordinator DPS-a Sanja Vlahović posebno je istakla značaj i ulogu koju je imao dosadašnji predsjednik OO DPS Ulcinja, kao i svi građani Ulcinja, kada su 21. maja 2006. nedvosmisleno  postavili kamen temeljac i glasali za obnovu crnogorske državnosti.”Predsjedništvo partije uvažava te izuzetne rezultate i posvećeno je daljoj modernizaciji partije u cilju njenog kvalitetnijeg pozicioniranja koje mora rezultirati boljim izbornim rezultatom na prvim sledećim izborima u Ulcinju, kako bi DPS ponovo vršila vlast u Ulcinju u cilju bržeg razvoja naše najjužnije opštine i boljeg i kvalitetnijeg živora svih građana Ulcinja”, poručila je Vlahović.

Izvor: CDM

1