Një njeri i kulturës Dr.Nail Draga

November 28, 2011   | Opinione

Më në fund në “Qendrën e kulturës” të Ulqinit një njeri i kulturës dr.Nail Draga.
Duke pasur parasysh “tmerrin” e dy dekadave të kaluara, nga vitet e 90 e deri me sot, dhe ato, të cilët e kanë udhëheqë kulturën e qytetit tonë, themë se dr. Nail Draga, është një shpresë e madhe…
Një shpresë për të gjithë ato, të cilët vite me radhë kanë qenë të lënën pas dore.. Por, edhe një shpresë për ato punëtorët e kulturës mbrenda Qendrës dhe jasht saj,…
Naili nuk ka sjellë me vehte “shkopin” magjik, por Naili është entuzijast dhe njohës i kulturës, dhe për te besoj se kultura e këtij qyteti nën udjëheqen e dr.Nail Dragës do të ngritet si një “fenix” në qiellin e qytetit tonë.
Një qytet me një kulturë 2500 vjeçare, siç ëshrë Ulqini, me siguri meriton një kujdesë të posaçëm nga të gjitë faktoret relevant të shtetit,.. E kemi shpresën, se me ardhjen e pushtetit të ri në komunën tonë, edhe politika e deri tashme ë “shtetit” ndaj Ulqinit, dhe ndaj popullit tonë në përgjithësi, ka me pas ndryshime pozitive..Dr.Nail Draga është njëri nga ato, i cili me siguri do të punojn në avansimin dhe zhvillimin e qytetit ë Ulqinit dhe popullit tonë, posaçërisht në ngritjen e kulturës..Puna dhe vepra e deri tashme e dr.Nail Dragës tregon, garanton dhe premton ndryshime…

Ismet Karamanaga Facebook

3