Delegacioni i perfaqesuesve shqiptare nga Mali i Zi,në ceremoninë e varrimit të Leka Zogut

December 4, 2011   | Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events

Delegacioni i perfaqesuesve shqiptare nga Mali i Zi, morën pjesë në ceremoninë e varrimit të Leka Zogut I në Tiran.
Në ceremoni ishin të pranishëm Tahir Tahiri, kryetar i KNSH-së, në delegacion ka marr pjesë edhe kryetari dhe deputeti i UDSH-së Mehmet Zenka,deputetët ne parlamentin e Malit të Zi, Mehmet Bardhi dhe Vasel Sinishtaj,nënkryetari i komunës së Ulqinit, Xhaudet Cakuli, kryetari i partisë së bashkimit demokratik, Ali Doda, Ali Rexha, kryetar i  partisë se prosperitetit demokratik,Ferid Kurti,Kadri Sinani,Sabri Salaj, dhe të tjerët.

Ato u shprehën , në emër të tyre,dhe të institucioneve të gjithë qytetarëve shqiptare të Malit të Zi, i shprehën ngushëllime Familjes Mbretërore si dhe krerëve të Republikës së Shqipërisë, për ndarjen nga jeta të N.M.T. Leka I Zogu.
Lajme nga Ulqini

Autor i fotografive Tahir Tahiri Facebook


YouTube Preview Image