Shes ose nderroj Shtepin ne Ulqin

December 12, 2011   | Real Estate

Shes ose nderroj Shtepin ne ulqin Shtepia gjindet afer hotel IMPERIAL ne Ulqin dhe po ashtu ka afer pllazhen TROPIKANA..Shtepija ka 660m2.. Shtepia i ka 3 kate.. Kati i par ka 5 dhoma me banjo, kurse kati i dyt dhe i tret kan nga 7 dhoma me banjo per secilen dhom.. Pronari esht nga gjilani

Bej edhe ndrrim me Banesa dhe Lokale

Email:bann19@hotmail.com 

2