Gjoni sulmon Cungun

December 14, 2011   | Politika

Gjatë mbledhjes së parlamentit lokal të Ulqinit ku u diskutuar për projktligjin e ri për të mirat detare, përveç mendimit unanim kundër këtij projektligji, në mesin e këshilltarëve të pozitës dhe opozitës pati përplasje rreth asaj se kush është fajtor për këtë gjendje.

Këshilltarja Hatixhe Gjoni nga radhët e UDSH-së pyeti kryetarin e komunës përse qeverisja lokale nuk ka organizuar fushatë më kualitative rreth kësaj teme.

 

Lexo më shumë << Ulqini-Online >>

 

18