Arta Bajrami i këndon tradhëtisë me këngën “Pa Fat”

December 21, 2011   | Zbavitje / Zabava

Këngëtarja Arta Bajrami ka lancuar  video-kl ipin e këngës “Pa Fat”, që është një prej këngëve hit të albumit të saj të ri që sapo ka dal në treg.

Balada e cila në ditët e para të publikimit pa klip arriti qindra mijëra klikime në YouTube tani është vizualizuar dhe në çdo detajë është e kuruar me kujdes. Videoklipi është punuar nga UrbanGraphics, që në këtë klip bënë punë shumë të mirë në skenat që shprehnin tematikën e këngës. Ndërsa ‘uragani’ Bajrami në këtë album këtë herë vjen në formën e saj më të mirë, ku çdo element në këtë klip është i kuruar deri në fund.

Vipat.Info

YouTube Preview Image