Forca: Kokteji i Fundvitit – Novogodisnji Koktel – 28.12.2011

December 27, 2011   | Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events

Kokteji i Fundvitit

Ftojmë të gjithë anëtarët dhe simpatizuesit të marrnin pjesë në koktejin tradicional të fundvitit që organizon FORCA.

Me 28 Dhjetor 2011 në ora 19:00 në Hotelin “Mediteran”

Novogodisnji Koktel
Pozivamo sve članove i simpatizere na tradicionalnom novogodisjem koktelu koji organizuje FORCA.

28. decembra 2011 u 19:00 u hotelu “Mediteran”

Forca Press
YouTube Preview Image