UDSH-ja: Kokteji i Fundvitit – 29.12.2011

December 27, 2011   | Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events

Kokteji i Fundvitit

 

Kemi kënaqësinë të ftojmë të gjithë anëtarët dhe simpatizuesit të UDSH-së të marrin pjesë në koktejin tradicional të fundvitit .

Kokteji do të mbahet të enjten më, 29 Dhjetor 2011, në hotel “Mediteran” , në ora  19:00. 

Mirëpresim praninë e juaj në këtë solemnitet

YouTube Preview Image

 

11