Genci Nimanbegu kundër Dinoshës për ambasador në Tiranë

December 29, 2011   | Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji

Dinosha ambasador në Tiranë, Nimanbegu nuk e voton

Derisa me votat e mazhorancës në pushtet, ku bën pjesë edhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve, ish –lider i kësaj partie nacionale shqiptare në pushtet, në Këshillin për marrëdhënie ndërkombëtare dhe integrime evropiane, anëtari i tij, deputeti i Forcës së Re Demokratike, Genci Nimanbegu votoi kundër.

KthehuKosovaLiveKthehu

Nimanbegu kundër Dinoshës për ambasador në Tiranë

Genci Nimanbegu anëtar i Këshillit për Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Integrime Evropiane të Malit të Zi, votoi kundër caktimit të Ferhat Dinoshës si amabsador i Malit të Zi në Republikën e Shqipërisë. Siç njoftojnë mediumet elektronike, Nimanbegu votoi kundër pasi, sipas tij, ai i ka mbetur borxh Ulqinit duke përkrahur kufirin e të Mirave detare i cili është në dëm të komunës së Ulqinit.

Poashtu ai e akuzoi Dinoshën pasi gjatë karrierës se deritanishme politike ka promovuar interesat personale.
‘Nuk pres as si diplomat në Shqipëri që të jap rezultat të mira’, tha Nimanbegu. /Ulqini Online/

41