100 ditëshi i Qeverisë së Ulqinit – Voto

December 30, 2011   | Lajmet / Vijesti

Amull, ANALIST POLITIK, anëtar i organizatës të shoqërisë civile Forum 2010, Aruçij, Bardhij, bereqeti, Berjashij, Bijela Gora, Blaca, blektoria, Bojk, Bojkë, Bolejt, Brajsh, Brajshe, braticë, Briska e Epërme, Brisku nelt, Brisku pasht, bujqesia, Çobaj, Cukaj, Curajt nelt, Curij pasht, Darza, Darzë, Demirijt, Dodaj, Dragaj, Dragina, Draginë, Dragoviq, Dritan Abazi., Dritan Abazoviq, Durakij, FRASKANJEL, Fraskanjell, gëzim hajdinaga, Gjecbritij, Gjenashej, Gjenciq, Gjyrjani, Hajdarijt, Hardajt, Hutij, Intervista / Intervju, Intervistë, Kacaj, Kaleci, Kaliman, Kalimani, Kanaqi, Katerkolla, katerkollë, Klezna, Klezna e Epërme, Klezna e Poshtme, Kllezna e Nalt, Kllezna e Posht, Kodër, Kodër (Ulqin), Kolonza, Komisionin bamirës Bereqeti, konferenca, Kosiq, Kosova, Kovaçej, Krajë, KRAVAR, Kravari, kruç, Krute, Kryetari i Komunës ulqinit, Krythë, Lajmet / Vijesti, Leka I Zogu, Lekperij, Leskovac, Leskovc, Liarja, Lihari, Likaj, liqeni i shasit, Lisna Bora, Lisna Bore, Lubanijt, Lumi Buna, Lumin Buna, Madgueshi, magjistër, Mali i Zi, maqedoni, Markashij, Maxhurej, Megjreqi, Megjureç, Millajt, Millë, Montenegro, Mozhurë, muriqn, Nazif Cungu, ndihma, ndihme humanitare, në Podgoricë, OJQ, ostros, peraj, Pistull, plazha madhe, politolog, Presheva, Priftij, projet, Qyrkej, Ramushje, Rastish, Reç, Reç (Ulqin), Runji, Salç, së Ulqinit, Selita, Shas, Shasi, Shëngjergj, Shkoder, shkodra, shqiperi, Shtodër, Shtodhër, Shtoj i Epërm, Shtoj i Poshtëm, Shtoji, Sjerci, sos ndihma, Subashij, Sukobinë, Sukubinë, sukubon, Sutjell, Syrliq, Tafajt, Tahir Tahiri, të Mirat Detare, ulqin, ulqini, Valdanosi, Veliqi, Vuçkij, Xhemal Peroviq, ZogajMe rastin e 100 ditëve nga zgjedhja e Qeverisë së re në komunën e Ulqinit, opinionit jemi duke u  drejtuar përmes rrjetit social të Facebook-ut dhe në ueb-faqen Lajme nga Ulqini,ku ne do vendosim votimin online Votime,sa jemi apo sa nuk jemi të knaqur me Qeverisjen e re në komunën e Ulqinit, ku  për opozitën dhe të tjerët  është një dëshmi e fuqishme të ballafaqohemi me qytetarët dhe me realitetin në të cilin jeton populli I Ulqinit

Në intervistën  e kryetarit të Ulqinit z.Nazif Cungut dhënë gazetarit  Musa Gjoka  për emisionin ‘Mozaiku’ në TVCG.” Cungu shprehet optimist për realizimin e  kërkesave që ditë më pari i adresoi partnerit të koalicionit qeveritar në komunën e Ulqinit,që nevojitet vetëm dëshirë dhe vullnet politik që të arrihet realizimi të gjthë kërkesave çka I nevojitet Ulqinit. Kryetari I Ulqinit,Nazif Cungu  madje nuk përjashton edhe ndihmën e qeverisë së Malit të Zi,që ti vijë në ndihmë Ulqinit për realizimin e projekteve madhore.
Herë më pare kryetari Cungu tha se”Veprat dhe realizimet tona janë të bazuara në programin, i cili është publik dhe transparent, matës dhe i dukshëm. Krejt çka kemi premtuar në programin për këtë periudhë katër vjeçare, do të realizohet.
Opozita
Megjithatë do të kenë parasysh se tashmë është një situatë tjetër, ata që fituan qeverisjen në komun të Ulqinit e kanë përgjegjësinë e jashtëzakonshme dhe maksimale ndërsa ne si opozitë do ta mbajmë atë pjesë të përgjegjësisë që na takon”, deklaroi  njëri nga opozita.“Ata e kanë fituar qeverisjen, të respektojmë principet dhe parimet demokratike, i kanë pasur  100 ditë për të treguar se çka mund të bëjnë, duhet një qetësi një opinion që të kullohet uji dhe të kuptohet se s’ka keqkuptime dhe keqinterpretime të raporteve personale por bisedohet për çështje të përgjithshme në komun të Ulqinit.

Mesazhë Urimi

Duke ju ftuar të vazhdojmë të punojmë së bashku, për një Ulqin të bashkëjetesës së qytetarëve, për një Ulqin të shanseve të barabarta, ku të gjithë të ndihen pjesë e jetës së përditshme, ku të gjithë të ndihen pjesë e zhvillimit, ku pushteti të jetë pronë dhe në shërbim të njerëzve, për Ulqinin e atyre që e duan dhe kontribuojnë për të.

Edhe njëherë ju uroj Gëzuar Vitin e Ri 2012, qoftë një vit i mbarë dhe i lumtur për të gjithë.

YouTube Preview Image
30