Sapo realizojne kengen, Tuna dhe Noizy nderpresin romancen e tyre

December 31, 2011   | Zbavitje / Zabava

Siç bëhet e ditur nga shtypi rozë, vetëm disa ditë pasi ka dalë në treg kënga e realizuar nga Tuna dhe Noizy “Bebi i vitit të ri”, këta të fundit kanë ndërprerë romancën e tyre. E thënë ndryshe, duket se lidhja e tyre ishte parashikuar të zgjaste deri në publikimin e këngës dhe për sa kohë kënga e tyre të përhapej. Çka e bën më interesant thashethemin është fakti se ky lajm është aprovuar edhe nga disa miq të përbashkët të këngëtarëve. Dhe nëse ky lajm do të ishte i vërtetë, atëherë do të duhej të ngushëllonim Tunën, pasi Noizy ka vepruar me të si me të gjitha koleget e tjera.

YouTube Preview Image