Vuković: Konačnu odluku o Hajdinagi donijeće premijer – Video

January 4, 2012   | news

Poslanik Demokratske partije socijalista DPS Miodrag Vuković odgovarajući na pitanje da li bivši predsjednik Opštine Ulcinj Gzim Hajdinaga ima i dalje povjerenje te partije da bude ministar s obzirom na podnijeta krivična prijava protiv njega, kazao je da je njegovo lično mišljenje da treba sačekati dok se postupak protiv Hajdinage ne okonča.

“Lično, volio bih da se sve to nije desilo, i najiskrenije možda bih malo pričekao dok se bar prve stvari oko same sumnje u vršenju službene dužnosti u prethodne dužnosti gospodina Hajdinage ne odagnaju. Desilo se što se desilo, pokrenuta je krivična prijava što baca novo svijetlo na sam prijedlog, čovjek je nevin dok se ne dokaže da je kriv, činjenica  da  je tužilaštvo pokrenulo postupak treba sve nas da upozori da se ne istrčavamo ”, kazao je Vuković.

Vuković je kazao Hajdinaga kao vrijedan čovjek zaslužuje takvo povjerenje, ali da ipak konačnu odluku treba da donese premijer.

“Ja mislim da u ovom trenutku konačnu odluku treba da odnese premijer Igor Lukšić, čiji će biti saradnik, ja vjerujem da će on izvagati sve činjenice na pravi način”, kazao je Vuković.

Izvor: CDM

TV IN VIDEO
http://stream.rtvin.com/flv/04%2001%20post%20vukovic.flv

1