Adelina Tahiri pëlqen të jetë mashkull

January 6, 2012   | Zbavitje / Zabava

Vajza nga Shkupi, një nga këngëtaret më të komentuara për vitin që lamë pas, Adelina Tahiri, ka diçka që e pëlqen dhe vetëm në programin e Labit në 21 e ka treguar.

Adelinës i pëlqen të kishte lindur djalë. Ajo ia bën këtë pyetje vetes, pasi meqë është femër duhet të kujdeset më shumë për flokët, për veshjet. Por, në fakt, kuptojnë se ajo nuk e do veten si femër në bazë të kësaj, por muzikën. Edhe nëse do të ishte mashkull do të këndonte.

Adelina simpatike ndoshta për momentin ka harruar se edhe kolegët e saj, meshkujt, kujdesen për flokët, për veshjen, siç në fakt ranë në sy edhe këtë vit, në këtë program festiv. /M. GJ/

Kosova Sot
YouTube Preview Image