Nora dhe Dafina tregojnë gjoksin me silikon

January 7, 2012   | Zbavitje / Zabava

Shumë shpesh këngëtaret dëshirojnë të duken sa më provokative duke nxjerr në pah pjesët e tyre intime. Këngëtarja Dafina Zeqiri sikur ka harruar të veshë të brendshme gjatë emisioneve festive. Ajo në emisionit “Op op Labi” gjatë perfomancës së saj, duke vallëzuar, për pak sa i ka dalë gjoksi në publik. Nga entuziazmi për festat e fundvitit, këngëtarja nuk e ka kuptuar se duke ngritur krahët lart, ka nxjerrë në pah një pjesë të gjoksit të saj, i cili për hir të së vërtetës është me silikon, ndaj edhe fustani i ka qëndruar sipër, duke i rezistuar forcës së gravitetit. Pavarësisht kësaj, Dafinën nuk e ka ndalur asgjë, ajo ka vazhduar të argëtohet. Ndërkaq, një tjetër kolege e saj, jo më pak e njohur dhe e suksesshme, Nora Istrefi, ka performuar me një fustan me dekolte shumë të theksuar, duke e vendosur edhe njëherë vëmendjen te gjoksi i saj, për të cilin thuhet gjithashtu se ka ndërhyrë përmes bisturisë. Ju shikojini vajzat dhe vendosni vetë se cila prej tyre duket më bukur.

Standard


YouTube Preview Image

1