“Ulcinjskoj rivijeri” Stižu fudbaleri iz Albanije

January 7, 2012   | news

Hotel „Olimpik” hotelsko-turističkog preduzeća “Ulcinjska rivijera”, spreman je za zimsku turističku sezonu, a biće otvoren tokom januara kada fudbaleri nekoliko albanskih prvoligaša dođu na pripreme u Ulcinj, rečeno je „Danu” u tom preduzeću. Prema riječima portparola preduzeća Ane Živanović, fudbaleri iz Albanije biće prvi gosti, a krajem januara dolazak je najavila i jedna ekipa iz Poljske.
-U toku mjeseca očekujemo najmanje pet ekipa koje su najavile dolazak. U februaru očekujemo sportiste iz Crne Gore, BiH i Srbije. Hotel je spreman za otvaranje, a uslovi smještaja, kao i cijene su na nivou prošlogodišnjih, pa primjera radi pun pansion za fudbalere iznosi 33 eura, a za atletičare 30.

U ponudu je uračunata pojačana ishrana za sportiste koji na raspolaganju imaju i sportske terene, saunu, bazen, teretanu, trim staze… Mediteranska blaga klima, duga pješčana plaža, borova šuma kao i tradicionalano ljubazno osoblje kompletiraju našu ponudu i čine je najkonkurentnijom u okruženju. Pješčane podloge na terenima ne dozvoljavaju zadržavanje vode prilikom padavina pa fudbaleri nesmetano mogu obavljati treninge i kišnim danima. Hotel posjeduje centralno grijanje i ima idealne uslove za rad u zimskom periodu. Nadamo se dobroj sezoni i ukoliko nam kapaciteti budu popunjeni 70 odsto bićemo zadovoljni, jer ćemo moći da pokrijemo veoma visoke troškove- kazala je Živanović-eva.

Izvor: DAN


YouTube Preview Image