Hana Cakuli e nisi Vitin e Ri me shëtitje buzë detit të Ulqinit

January 9, 2012   | Zbavitje / Zabava

Hana Cakuli ka zgjedhur të shëtis buzë detit në ditët e para të vitit 2012, të cilat janë edhe ditë pushimi. Plazhi i vogël i Ulqinit ka qënë pjesa më e vizituar nga qytetarët, të cilët edhe pse të lodhur nga festa e fundvitit kanë preferuar të çlodhen buzë detit.Këte e bëri edhe Hana Cakuli.

Duke u shprehur se e “Kaluam shumë mirë festën, tani po kalojmë ca caste relaksi pranë detit”.

Ajo ka zgjedhur të shëtis buzë detit e dikush tjetër të luan me fëmijë, dikujt tjetër i pëlqen fotogafia,sikurse Hana ose thjesht asaj i pëlqen të meditojë për vitin që lamë pas dhe për atë që erdhi, nën zhurmat relaksuese të dallgëve.

Fatmirësisht edhe koha ka qënë shumë e përshtatshme për shëtitje. Edhe pse temperaturat ishin të ulëta, dielli dhe kthjelltësia e qiellit e bënin më të këndshme shëtitjen në bregun e Rivierës së Ulqinit.

Lajme nga Ulqini

YouTube Preview Image

1