Adonis Markashi ne kampionatin evropian ne Azerbejxhan

January 29, 2012   | Lajmet / Vijesti, Sporti / Sport

Me date 10-12 shkurt 2012,nxenesi i klubit te karatese”Champion” Adonis Markashi do te marre pjese per perfaqesuesen e Malit te Zi ne kampionatin evropian qe do te mbahet ne Baku-Azerbejxhan.Adonis Markashi u zgjodh nga federata e karatese se Malit te Zi si rrjedhoje e rezultateve dhe sukseseve te tij te medha.Vlen te permendet se Adonis Markashi solli ne qytetin tone medaljen e arte nga kampionati ballkanik.Ne kampionatin evropian ai do te marre pjese ne kategorine e kadeteve -52 kg.Pjesmarrja dhe sukseset i tij ne evenimente kaq te rendesishme jane arrijte qe na bejne te krenohemi ne si klub por edhe cdo qytetar te Ulqinit.
Falenderojme sponsoret per gatishmerine qe treguan duke ndihmuar ne grumbullimin e mjeteve per shpenzimet qe per kete pjesmarrje jane mjaft te medha.Ndersa Adonisit i urojme udhe te mbare dhe shume suksese!


YouTube Preview Image

2