Vikend aranžmani u Hotel Mediteran 2 noci za 119 € sa polupansionom

January 31, 2012   | Ngjarjet - Events

Pitate se gdje za vikend odmor po vrlo povoljnim cijenama? Hotel Mediteran Ulcinj vam omogućava da kroz naše vikend aranžmane i vikend pakete na jedan nezaboravan i ekonomičan način upoznate sve dijelove Ulcinja i Crne Gore, njene ljepote i bogatstva,mir,plaza,park,borova šuma.

Ulcinj obasjana suncem i okupana toplim Jadranskim morem nudi vam izvrsnu priliku da provedete romantični vikend. Naši vikend paketi nude vam izvrsnu priliku da uživate u nebrojenim gastronomskim delicijama.
Za pravi odmor tokom vikenda – Hotel Mediteran je pravo mjesto

Ponuda Vikend aranžmana za 2 noci sa 2 polupansiona iznosi 119 eura

Renovirani Ulcinjski hotel Mediteran nalazi se u neposrednoj blizini grada I autobuske  stanice. Hotel Mediteran  je zadržao svoju tradicionalnu gostoprimljivost i toplinu.

Hotel Mediteran sa 3 zvezdice,nudi usluge na daleko višem nivou. Osim u izuzetno prijatnoj i autentičnoj atmosferi, možete uživati i u retko kvalitetnoj usluzi renoviranog hotelskog restorana, aperitiv bara, konferencijskih sala i ofisa, kao i u svim pogodnostima savremenog restorana za iznajmljivanje. Hotel Mediteran  je idealno mesto kako za jedinstvene trenutke sa porodicom i prijateljima, tako i za poslovne sastanke. Ljubazno osoblje će vam omogućiti ugodan boravak u Hotelu, koji će vam ostati u najlepšem sećanju.

Organizujte svoj poslovni događaj u Hotel Mediteran Ulcinj. Gostima uz smeštaj i usluge u hotelu , kapaciteta do 300 osoba, nudimo različite pakete usluga prilagođene potrebama današnjih menadžera i poslovnih ljudi pri čemu negujemo individualni pristup svakom klijentu.

Sala za sastanke je opremljena neophodnomtehnikom i opremom za održavanje seminara, prezentacija, radionica i sastanaka itd.

Želimo da Hotel Mediteran bude mesto na koje ćete se uvek vraćati – Vaše mesto u srcu Ulcinja!
Zato telefonirajte ceka vas Specialna Ponuda Hotel Mediterana

Hotel Mediteran Ulcinj

Okruzen borovom sumom, samo nekoliko minuta hoda od male plaze smestene u srcu Ulcinja, hotel Mediteran Resort nudi svojim gostima divno renovirane sobe. Veliku zgradu recepcije sa prostorijama za bankete za 300 osoba, restoran porodicnog stila, The Deck bar, prostor za gledanje televizije, kao i brojna druga iznenadjenja ocekuju vas u ovom divnom hotelu. Tek renoviran hotel Mediteran Resort broji 100 prostranih soba sa individualnim klima uredjajima, mini-barom, satelitskom TV i velikim balkonima sa spektakularnim pogledom na Jadransko more i uzbudljivi ulcinjski zabavni kvart.

U ponudi su razliciti tipovi soba, od standardnih dvokrevetnih soba do porodicnih soba koje mogu primiti do 4 osobe. Tokom dorucka, svi gosti ce imati priliku da uzivaju u svedskom stolu sa sirokim izborom izvrsne hrane. Tu je i veliko parkiraliste, besplatno za goste hotela. Hotel Mediteran Resort vam nudi izbor standardnih soba, superior soba i deluxe soba. Sve su opremljene klima uredjajima, satelitskom TV, tusevima i minibarovima, sa prostranim namjestenim balkonima sa spektakularnim pogledom na Jadransko more i Stari grad.

STANDARDNE SOBE

Na raspolaganju Vam je prostrana soba opremljena standardnom opremom poput mini bara, satelitskom TV i klima uredjaja. Uzivajte u spektakularnom pogledu na Jadransko more sa zasebnog balkona. Maksimalan broj gostiju po sobi: 2 odrasle osobe | 1 malo dijete u istom krevetu [1 francuski krevet ili dva pojedinacna kreveta].

SUPERIOR SOBA

Na raspolaganju Vam je prostrana soba, nesto veca od nase standardne sobe, opremljena standardnom opremom poput mini bara, satelitskom TV i klima uredjaja. Uzivajte u spektakularnom pogledu na Jadransko more sa zasebnog balkona. Maksimalan broj gostiju po sobi: 2 odrasle osobe | 1 dijete ili 3 odrasle osobe [1 francuski krevet i 1 krevet za jednu osobu].

DELUXE SOBA Porodicama nudimo veoma prostrane sobe sa spektakularnim pogledom na Jadransko more sa zasebnog namjestenog balkona. Ove su sobe standardno opremljene mini-barom, satelitskom TV, klima uredjajem. Maksimalan broj gostiju po sobi: 2 odrasle osobe | 3 djece ili 3 odrasle osobe | 2 djece ili 4 odrasle osobe | 1 dijete. [1 francuski krevet i 2 pojedinacna kreveta].