Nema zime za sportiste u HTP „Ulcinjska rivijera”

February 3, 2012   | news

Vremenske neprilike u Ulcinju nijesu omele pripreme fudbalskih ekipa koje su smještene u hotelu „Olimpik” na Velikoj plaži i neće omesti najavljeni dolazak sportista koji su rezervisali smještaj u hotelu, saopšteno je juče iz HTP „Ulcinjska rivijera”. Prema riječima portparola tog preduzeća Ane Živanović, fudbaleri su, i pored sniježnih padavina, obavili planirane treninge.
– Učinićemo sve kako bismo našim gostima omogućili da rade po predviđenim planovima. Hotel ima centralno grijanje i agregat, pa naši gosti neće osjetiti nikakve nedostatke u slučaju eventualnih problema na strujnoj mreži.

U hotelu „Olimpik” na Velikoj plaži trenutno na pripremama borave dva fudbalska kluba poljski „Leh” i FK „Berane”. Tokom februara očekujemo dolazak klubova iz Crne Gore, Srbije, BiH i Makedonije. U januaru su na pripremama u našim objektima boravile ekipe FK „Priština”, albanski prvoligaši „Ljušnja” i „Berat”, kao i crnogorska atletičarka Slađana Perunović sa trenerom – kazala je Živanovićeva.
Ona je podsjetila da boravak za fudbalere u hotelu iznosi 33 eura po osobi, a za atletičare, karatiste, odbojkaše i košarkaše dnevni pansion košta 25 eura.
– U cijenu je uračunata i boravišna taksa, a u ponudu su uključeni pojačani režim ishrane prilagođen svakom klubu, korišćenje fudbalskih terena, teretane, atletske staze, trim staza i sale za sastanke – naglasila je Živanovićeva.

Izvor: DAN


YouTube Preview Image