Muhamed Kollari “Dashuria cover Flori” talent i muzikës që premton

February 9, 2012   | Zbavitje / Zabava

Ne historine e muzikes dhe vallëzimit ne trojet e Ulqinit , u ngrit edhe nje kult qe nderon perpjekjet e artisteve shqiptare si nga kenga ashtu dhe nga vallëzimi dhe aj quhet Muhamed Kollari.

Për talentin e rrallë të Muhametit, kanë shkruar shumë gazeta elektronike, ku është paraqitur në shumë mbrëmje muzikore ,kurse në Tv Teuta me interpretimin e këngës “Dashuria cover nga Flori Mamujesi” klaxon talent të muzikës që premton,që është mirëpritur nga publiku i Ulqinit.

Ky djalosh i detit,20 vjeçar me kengen dhe me vallëzimin e tij asht duke na çuditur.Jo tani asht shpallur mbret i padiskutuar në qytetin e Ulqinit.

Askush nuk e kishte besuar se Muhamed Kollari do te arrij deri ketu,te pakten, askush nuk e kishte shprehur me ze te larte,sepse ende nuk besonin.Këte ja beri të mundeshme koregrafi talentar i Ulqinit Z.Musa Hoxha.

Me siguri e kane kuptuar se ne te vertete, behet fjale per nje djalosh qe nuk vrapon mbas rrymave te kohes, mbas tendencave per te qene moderne me çdo kusht Ne fakt, filtri neper te cilin kaloj Muhamed Kollari si kengetar dhe si vallëzues qe shum i vështir sepse koreografi z.Musa Hoxha nuk qesh por punon.

Gjithsesi, asnje nuk di se si do ta vleresoje me mire se publiku i Ulqinit dhe me gjerë.
Muhamed Kollari nuk thote se kerkon te te lere ne hije vetveten, por thot vetem se vitin tjeter duhet te perpiqem me shume per te sjelle diçka qe te jete me afer ritmeve te publikut te Ulqinit.

 

Lajme nga Ulqini
YouTube Preview Image