MC Kresha dhe Rozi,argëtim në dëborë

February 11, 2012   | Zbavitje / Zabava

Ata janë shumë të lumtur, kalojnë shumë mirë bashkë dhe mbi të gjitha ajo  që i karakterizon më tepër është fryma për t’u zbavitur. Rozana Radi dhe Mc Kresha kanë kaluar momente të bukura mes borës duke luajtur me njëri-  tjetrin e duke qeshur pafund.

Lumturia shihet edhe përmes fotos që ne po ju përcjellim. Rozi kohët e fundit ka udhëtuar shpesh drejt Kosovës dhe ka qëndruar  me javë të tëra, duke u gjendur pranë të dashurit të saj Mc Kresha dhe pranë miqve të tjerë të përbashkët. Moti i ftohtë që po bën këto kohë ka shërbyer edhe si mënyrë argëtimi për çiftin simpatik në mes të borës.

Bluetooth

YouTube Preview Image