Pavle Pepđonović na čelu Upravnog odbora FK “Otrant”-a

February 13, 2012   | news

Ulcinjani nade polažu u mlade

Na klupskoj Skupštini, član Južne regije FK Otrant dobio je novu upravu. Za predsjednika Skupštine izabran je Muharem Avdiju, a za predsjednika Upravnog odbora (UO) poznati privrednik Pavle Pepđonović (35), bivši dugogodišnji direktor KK Ulcinj.

Potpredsjednik UO je privrednik Arijan Mila, sportski direktor kluba iskusni sportski radnik Mišo Caušević, a sekretar je pravnik Gzim Hadžibeti. Ostavke na čelne klupske funkcije dali su Gzim Hajdinaga i Ljubo Škrelja.

„Sve se desilo iznenada. Fudbal u Ulcinju ima dugu tradiciju i zato ovaj izbor koji zaista nisam očekivao, doživljavam i kao veliku čast i kao veliki izazov, jer dolazim iz drugog sporta. Već sam razgovarao sa predsjednikom Opštine gospodinom Nazifom Cunguom koji je podržao moje viđenje kluba, osjetio sam pozitivne konekcije iz lokalne uprave. Izabraću uskoro UO, očekuje nas mnogo posla“, kaže Pepđonović za “Vijesti“.

Novi predsjednik Otranta kaže da klub u nastavak lige u martu ulazi bez velikih ambicija. Ulcinjani su sada drugi na tabeli, sa bodom zaostatka iza tivatskog Arsenala. No, kako kaže, ako bude prilike da se uđe u Drugu ligu ligu, „neće je propustiti“.

„Od uprave, stručnog štaba i igrača očekujem rad, red i disciplinu. Prvi ciljevi su nabavka opreme za rad i omasovljenje, formiraćemo sve klupske selekcije i u obuku mladih uložiti sve snage. Zna se koliki je u Ulcinju značaj fudbala za razvoj turizma, sporta i društvenog života uopšte, što nas obavezuje na ozbiljan rad. Zato su u Otranu i dobrodošli svi koji mogu da pomognu, a vole fudbal i grad iznad političkih opredjeljenje“, zaključio je Pepđonović.

Radomir Petrić
Vijesti

4