Fitojë Muhamed Kollari në Live-show Let ka zvijezdama

February 20, 2012   | Zbavitje / Zabava

Nata e audicioneve te talenteve te “live-show-t” Let ka zvijezdama,do mbahet të henen më 20.02.12 në ora 20.00h. Me zgjedhjen e tyre nis dhe gara e forte e finaleve te “live-show-t” Let ka zvijezdama,produkcion ky i Radio Televizionit të Malit të Zi.Në ket finale do te konkurojne edhe artiste nga qytete te ndryshme te Mali të Zi.
Të henen mund te ndiqni edhe performancen e Muhamed Kollarit nga ora 20.00h !!!
Shpresoj qe te gjithe do ta ndiqni dhe te jepni mendimet e juaja te sinqerta duke votuar për mua.

”MOS harroni te henen te shikoni “live-show-t” Let ka zvijezdama në ora 20:00h ku do te merr pjes Muhamed Kollari,prandaj ju thrasim të votoni per Muhamedin”,SMS Let 08 në numrin 14711.

Ju lutem Shpërndaje Lajmin në Facebook

YouTube Preview Image