Tok per shitje ne fushe te Ulqinit.

February 20, 2012   | Ekonomia / Ekonomija

Tok per shitje ne fushe te Ulqinit. Siperfaqja 2000m2( 31mx64,5m) . Toka gjindet ne afersi te rruges qe lidhet me uren e re e cila te con per ne plazh te madhe.
Sipas planit detal urbanistik DUP ne pjesen ne te cilen gjindet toka eshte parapamun zona per vendbanim te kombinura ( turizem dhe banim individual) .Sipas planit detal urbanistik DUP ne kete pjes do te jet ndertimi P+4 ( perdhesa + 4 kate ).

Per informata me te hollsishme te na kontaktoni ne 0038269132558 dhe 0038269660491

3