Hana Cakuli kësaj radhe ‘vetë e 2-ta’ !

February 23, 2012   | Zbavitje / Zabava

Këngëtarja shqiptare nga Mali i zi, e cila kohëve të fundit është shfaqur edhe si moderatore, ka njoftuar se së shpejti do të fillojë realizimin e një kënge të re, mirëpo jo vetëm !

Në profilin e saj në rrjetin social ‘Facebook’, Cakuli ka zbuluar datat dhe protagonistin e duetit të saj.

“Mezi spres për 3 dhe 4 mars, xhirimet për videoklipin tim të ri – duet me Kushtrim Hoxhën”, ka shkruar në ‘Facebook’ Hana

Info GLOBI
YouTube Preview Image