Turistička organizacija Ulcinja na sajmu u Beogradu

February 27, 2012   | Ngjarjet - Events

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, Ministarstvo održivog razvoja i turizma i predstavništvo NTO CG u Beogradu u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, strateškim partnerima i turističkom privredom predstavljali crnogorsku turističku ponudu na sajmu turizma “IFT 2012” u Beogradu.

Na 34. međunarodnom sajmu turizma “IFT 2012” koji se održavala 23 do 26 februara u Beogradu nastupile su turističke organizacije Budve, Bara, Tivta, Kotora i Ulcinja. Riječ je o zajedničkom nastupu na kojem su bile predstavljena turistička ponuda  opština pomenutih gradova, a ujedno i predstavljena Crna Gora kao tursitička destinacija, sa akcentom na primorski region.

Prvog dana sajma održana je promocija kulture i gastronomije  crnogorskog primorja, te su predstavnici tursitičkih organizacija Budve, Bara, Tivta, Kotora i Ulcinja, uz vino i lokalne specijalitete, upoznali brojne posjetioce i akreditovane medije sa kultrom i tradicijom našeg primorja kao i o aktuelnoj ponudi za ljeto 2012. godine.

Na štandu NTO CG svoju ponudu predstavili su i strateški partneri: JP „Morsko dobro“, hotel „Queen of Montenegro“, „Montenegro Airlines“, „R-Tours“, lokalna turistička organizacija Cetinja, Regionalna turistička organizacija Bjelasice i Komova, zatim hotel “Polar Star” i “Per Astra” kao i turistička agencija „Tara Tour“. Na sajmu nastup imaju i lokalne turističke organizacije Bara, Buve, Ulcinja, Tivta, Kotora i Herceg Novog kao i “Montenegro Stars Hotels Group”, hotel “Maestral” i HG “Budvanska rivijera”,HTP”Ulcinjska rivijera”, dok je u okviru zajedničkog štanda predstavljena ponuda turističkih organizacija Pljevalja, Šavnika, Plužina i Žabljaka.

HTP “Ulcinjska rivijera” Na 34. međunarodnom sajmu turizma “IFT 2012” koji se održavala u Beogradu od 23. do 26. februara su bili u okviru štanda Turističke organizacije Ulcinja u hali 1A.

U okviru štanda Turističke organizacije Ulcinja, svoju ponudu predstavljali i Hotel Mediteran Ulcinj. Sagledavajući strukturu gostiju, Hotel Mediteran Ulcinj i Ulcinjska Rivijera se može pohvaliti raznolikošću iste s obzirom na prisustvo širokih emitivnih tržišta, dok tržište Srbije već tradicionalno zauzima  petu poziciju po ostvarenom broju noćenja.

Na ovogodišnjem Sajmu u Beogradu osim što su potpisani brojni ugovori za predstojeću sezonu sa dugogodišnjim i nekim novim poslovnim partnerima, uspostavljena je kvalitetna saradnja sa dobavljačima tog tržišta. Prema utiscima i vibracijama sa ovogodišnjeg sajma turizma očekuje se još bolja posječenost gostiju sa tržišta Republike Srbije, smještajnih kapaciteta hotelske grupe Ulcinjska rivijera.

Za Hotel Mediteran i HTP “Ulcinjska rivijera” ovogodišnja turistička sezona počinje ranije, kada će hoteli ugostiti prve turiste sa tržišta ,Polske,Ceske,Francuske i Njemačke itd.

YouTube Preview Image