Agnesa Vuthaj: Seks për herë të fundit? Nuk e mbaj mend

March 4, 2012   | Zbavitje / Zabava

Agnesa Vuthaj nuk ka të dashur.  Këtë e ka thënë vetë bukuroshja, teksa për çudinë e të gjithëve ka pohuar edhe një fakt tjetër, që nuk e mban mend kur ka kryer për herë të fundit marrëdhënie seksuale. Ajo tek meshkujt vlerëson shumë sinqeritetin, ndërsa nuk ka frikë nga askush. Preferon ngjyrën e kuqe dhe e vogël ka dashur t’i ngjajë së ëmës.
Hera e fundit që keni qeshur me shpirt?
Sot.
Cilat gabime toleroni?
Ato që janë të tolerueshme.
Tipari kryesor i karakterit tuaj?
Sinqeriteti.
Cilin virtyt vlerësoni te një mashkull?
Sinqeriteti kuptohet.
Ngjyra juaj e preferuar?
E kuqja.
Suksesi juaj më i madh?
Suksesin më të madh pres me e pas…
Çfarë urreni më shumë në këtë botë?
Nuk urrej asgjë dhe askënd.
Frika juaj më e madhe?
Nuk kam frikë.
Kujt ke pasur dëshirë t’i ngjash kur ke qenë e vogël?
Mamasë.
Në emër të dashurisë, a do e kishit lënë profesionin tuaj?
Jo!
Po tradhtinë do e kishit pranuar?
Jo!
Gjëja më e mirë që i keni bërë të dashurit?
Nuk e di…
A jeni xheloze?
Pak.
Marrëdhënia juaj e fundit seksuale?
Nuk e mbaj mend… (qesh).

Blerand Rexhepi
PanoramaPlus

YouTube Preview Image