Hotel Mediteran Ulcinj otvorio turističku sezonu 2012

March 10, 2012   | Ngjarjet - Events

Ulcinjski Hotel „Mediteran“ otvorio je svoje kapije gostima koji su povodom 8. marta, Dana žena, stigli u Ulcinj. Na taj način je i zvanično najavljeno otvaranje ovogodišnje turističke sezone u ovom hotelu, a time i u najjužnijem ljetovalištu na Crnogorskom primorju.

Osoblje hotela Mediteran je ugostilo 130 gostiju, uglavnom žena, iz Ulcinja, Tirane i Skadra, za koje je organizovan prigodan doček i cjelovečernja zabava.

– U našem hotelu tradicionalno sezona počinje u martu, a ove godina taj termin je malo pomjeren naprijed, jer narednih dana  očekujemo veće grupe turista iz Hrvatske. Nakon toga počinju grupni dolasci iz Albanije, Poljske, Rumunije… Očekujemo i veliki broj individualnih gostiju iz okolih zemalja koji se tradicionalno kasnije odlučuju za odlazak na godišnji odmor – kazao je Seljatin Đeljošević, direktor hotela „Mediteran“.

Marketing menadžer Valentina Kozinović izrazivši zadovoljstvo prvom posjetom kao i najavama za naredni period prije početka glavne sezone, kaže da su planirali da u hotelu „Mediteran“ u predsezonskom periodu organizuju razna dešavanja kojima bi privukli goste posebno u danima vikenda.

– Cilj nam je da putem raznih atraktivnih događanja promovišemo ne samo naš hotel, već i destinaciju koja ima puno toga da ponudi i u vremenu kad nije kupališna sezona, od istorijskog, kulturnog, rekreativnog, ali i avanturističkog turizma Nastavljamo aktivnosti koje vode produžetku sezone. Realno je da sezona na ovom području traje sedam do osam meseci, stoga svakog vikenda  planiramo tematske događaje po čemu postajemo prepoznatljivi – kaže Kozinović.

Hotel „Mediteran“ će ove godine gostima ponuditi smještaj u renoviranim sobama, dok su se i pojedini delovi centrane zgrade hotela renovirati do ljeta.

N.Perković

Ovaj tekst je preuzet sa adrese: http://www.pobjeda.me/2012/03/09/ulcinj-hotel-%E2%80%9Emediteran%E2%80%9C-otvorio-sezonu/

YouTube Preview Image