Esad Kraja u stolis me medalje të artë në Beograd

March 11, 2012   | Lajmet / Vijesti, Sporti / Sport

Taekwondo Ulqini në Beograd open omega 2012

Gjatë  këtij vikendi me datë 10.03.2012 ne Beograd u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së Beograd Open omega 2012

Esad Kraja kthehet me medalje të artë.

Në këtë turne morën pjesë 9 shtete me 500 garues.

Klubi i Taekowndo-së Ulqini u paraqit me 5 garues, dhe arriti këtët rezultatë: katër medalje, një medalje e artë, dhe tri me dalje të bronzit.

Me medalje të artë u shpërblye Esad Kraja.

Medalje të bronzit fituan:  Medina Kanaqi, Edina Kraja dhe Ardiana Karamanaga.

Garuesit e Taekwondo-së Ulqni sërishë të sukseshëm në arenen ndërkombëtare të cilët arritën të fitojnë 7 luftëra. Garuesi Esad Kraja ishte garuesi më i sukseshëm i cili fiton tre ndeshje, Edina kraja arrinë të fitojë dy ndeshje, ndërsa Medina Kanaqi si dhe Ardiana Karamanaga fituan nga një ndeshje, kurse garuesi Bojan Vladisavljeviq humbet që në garën e parë.  Garuesit e klubit të Taekwondo-së Ulqini dëshmuan përsëri suksesë ku dihet edhe kushtet e vështira financiare e cila ndikoj që ky klub të paraqit  edhe me një numër më të madhë garuesish.  Klubi i Tk Ulqinit i uron suksese të vazhdushme garuesve  si dhe falenderonë prindërit, të gjithë sponsorën dhe të gjithë ata që e përkrahin këtë klub.


YouTube Preview Image

4