Opština Ulcinj vas poziva da dostavite Curriculum Vitae do 30. aprila 2012

March 17, 2012   | news

Obavještenje za aktuelne studente i sve one nedavno diplomirane

Poštovana omladino koja studira i vi koji ste diplomirali u posljednjih 5 godina. Opština Ulcinj vas poziva da dostavite Curriculum Vitae do 30. aprila 2012 godine.

Ovaj poziv ima za cilj vaše uključivanje u potencijalnim projektima raznih organizacija i donatora kao i stvaranje uslova za dobijanje niza stipendija za studiranje van države koje strani partneri nude.

Opština Ulcinj teži investiranju u nove kadrove i studente koji su na putu da steknu profesionalne kvalifikacije kako bi ih intregrisala u što većoj mjeri u potencijalnim projektima. Ovim se pokušava spriječiti odliv mozgova i stvoriti uslovi mladim i talentovanim ljudima da budućnost grade u svojoj zemlji a ne u inostranstvu. Molimo sve aktuelne studente i sve one nedavno diplomirane da CV, u formatu propisanom od strane Evropske unije, pošalju na

e-mail eurocv@ul-gov.me

CV MORA biti popunjen u Europass* formatu.

Europass template – Word format

http://europass.cedefop.europa.eu/europass/home/hornav/Downloads/EuropassCV/CVTemplate.csp

Europass Online. ( Racomanded)

https://europass.cedefop.europa.eu/cvonline/

Preporučujemo popunjavanje CV-ja online. Ovaj lak i jednostavan način popunjava vam omogućava pravljenje CV-ja u Europass formatu i njegovo čitanje na svim zvaničnim jezicima Evropske unije.

*Europas je uveden 15. decembra 2004 godine Odlukom 2241/2004/EC Evropskog parlamenta i Savjeta Evrope sa ciljem transparentnog prikazivanja kvalifikacija i nadležnosti (http://europass.cedefop.europa.eu/)