Luigj Shkrela aktivë në rrjetin sociale Facebook edhe në sport

March 26, 2012   | Opinione, Shtypi / Mediji

Profile në Faceook kanë hapur Amir Hollaj,Genci Nimanbegu,Ferhat Dinosha,Tahir Tahiri,Luigj Shkreli,Saubih Mehmeti,Nikollë Camaj,Beqir Zati,dhe shumë deputetë, krerë komunash nga Mali i Zi dhe politikanë të tjerë tanimë kanë regjistruar profilet e tyre në rrjetin më të madh social Facebook. Në rrjetin e miqve kanë njëri tjetrin dhe persona të tjerë që s’i lidhë asgjë me politikën. Flirt, argëtim apo debat politikë, cila është arsyeja e vërtetë e regjistrimit të politikanëve shqiptarë në “Facebook” dhe sa kohë ju merr atyre ky portal.Eshtë pak e vështirë të vërtetohet se sa politikanët tanë janë “online” në këtë rrjet social, pasi shpesh hapen edhe profile të rrejshme.

Duke krahasuar numrin miqve që kanë në Facebook, politikanët nga Komuna e Ulqinit e përdorin më shumë profilin e tyre në Facebook se sa ata në Podgoricë

Adhuruesit dhe mbështetësit janë të shumtë Deputetët në faqen e “Facebook-ut” i gjen si nga opozita ashtu edhe nga mazhoranca, megjithëse jo të gjithë janë aktivë dhe e përdorin gjatë gjithë kohës faqen e “Facebook”-ut.

Njëri nga adhuruesit e këtij rrjeti social  eshtë Luigj Shkrela ku ka më se 1250 adhurues në Facebook.

Luigj Shkrela në këto fotografi benë fitness që merret për çdo kohë të lire, dhe do të ka shumë shpejt trupin që ka ëndërruar, për vetëm 20 minuta në ditë dhe vetëm tri ditë në javë. Duhet theksuar se fitnessi vë në lëvizje njëherësh të gjitha grupet e mëdha të muskujve të trupit, çka është mënyra më e efektshme për djegien e kalorive në një kohë të shkurtër. Funksionet e Orbitrek Elite ku gjendet I ulur Luigj Shkrela përqendrohen te muskujt, pa i dëmtuar gjunjët dhe nyjet e kockave. Gjithashtu, duke vepruar me parimin e nxitjes së lëvizjeve natyrore të trupit,Luigji  i jep trupit një stërvitje të shëndetshme kardiovaskulare.
Publicitet ,flirt, argëtim apo stërvitje, koha do tregon të vërteten.

Lajme nga Ulqini

 

5